Levensverhaal laten schrijven

Voor een biografisch portret, levensverhaal, geschiedenis en verhaal van een familie, een bedrijf, organisatie of anderszins kunt u terecht bij Ilse Marrevee. Maatwerk. Voor meer informatie en voorbeelden, kunt u, vrijblijvend, contact opnemen: ilsemarrevee@gmail.com of 0646011294.

Enkele reacties:

Heb gisternacht nog het Tjoekboek uitgelezen. Een heel bijzonder document. En de fotoboeken. Ontzettend goed gedaan. (Wanda Reisel)

Het is mooi aan het boek dat je Tjoek vaak ‘hoort’ praten. De foto’s zijn prachtig gedrukt. (hoogleraar bedrijfsgeschiedenis, onder meer auteur van Geschiedenis van Koninklijke Shell, Keetie Sluyterman)

Ik dank je voor je inhoudelijkheid, zorgvuldigheid, de afwezigheid van ‘grote stappen snel thuis’, de respectvolle samenwerking en je visie. (een opdrachtgever)

Ilse Marrevee, een professional op dit gebied, heeft negen gesprekken, vaak langer dan vier uur, met haar gevoerd en op de band vastgelegd, vele fotoalbums doorgespit, het babyboek en andere oude familiestukken gelezen, en in openbare bronnen gezocht. Ze hadden onmiddellijk een goede klik, en Ilse kent inmiddels de familie beter dan wie dan ook. Mede omdat er nog zoveel materiaal bewaard is gebleven, ook uit de negentiende eeuw, is dit boek bovendien een tijdsdocument geworden. (citaat uit het voorwoord van een zoon in het boek over het leven van zijn moeder) 

Groot is mijn dank aan Ilse Marrevee, met wie ik samen mijn levensverhaal heb kunnen opschrijven. Onze interview uurtjes waren gezellig en warm. Vol belangstelling hoorde Ilse mijn levensverhaal aan en stelde precies de juiste vragen op het juiste moment. (een opdrachtgever)